Wij zouden het fijn vinden als u hier de moeite neemt een korte evaluatie achter te laten over uw ervaring bij ons.

  • Naam, leeftijd, plaats van behandeling
  • Hoe waardeert u Movendo, praktijk voor fysiotherapie en osteopathie?
  • Kunt u nog een korte toelichting geven?

"Je bent de fijnste therapeut die ik heb gehad (en dat zijn er niet weinig geweest!) Eric kijkt naar wat je lijf wel/niet kan/nodig heeft en wat er pas bij jou qua planning. Bovendien staart men zich niet blind op je labeltje: het denken in mogelijkheden."

Je bent de fijnste therapeut die ik heb gehad (en dat zijn er niet weinig geweest!) Eric kijkt naar wat je lijf wel/niet kan/nodig heeft en wat er pas bij jou qua planning. Bovendien staart men zich niet blind op je labeltje: het denken in mogelijkheden.

"Eric helpt mij altijd geweldig, ik ben snel pijnvrij en mijn fysieke problemen zijn dan opgelost. Hij zoekt naar de onderliggende blokkade en lost deze op. Top! Ik raad hem iedereen aan."

Eric helpt mij altijd geweldig, ik ben snel pijnvrij en mijn fysieke problemen zijn dan opgelost. Hij zoekt naar de onderliggende blokkade en lost deze op. Top! Ik raad hem iedereen aan.

"Madelon is de beste fysio, ze is altijd vrolijk en lief en weet altijd de pijntjes weg te werken. Ze weet het probleem onmiddellijk op te lossen. Ze probeert je echt 100% te helpen tot je dus ook weer 100% beter bent. Afspraken maken gaat soepel en snel."

Madelon is de beste fysio, ze is altijd vrolijk en lief en weet altijd de pijntjes weg te werken. Ze weet het probleem onmiddellijk op te lossen. Ze probeert je echt 100% te helpen tot je dus ook weer 100% beter bent. Afspraken maken gaat soepel en snel.

Wilt u ook van uw pijn af? Stuur een bericht om een afspraak te maken